Kim Soepnel (contrabas); klassiek geschoold contrabassist. Speelde de monoloog 'de CONTRABAS' van Patrick Süskind, toerde met Maarten van Roozendaal, Het Volksoperahuis, Lucretia van der Vloot, Theatergroep Flint, de Vaginamonologen en Kim Soepnel & Band.
Koen de Gans (saxofoon) richt zich vooral op Oost-Europese muziekstijlen en speelde bij verschillende formaties (oa Gospodar, Waarschuwing voor de Scheepvaart, Scheffer, Bont & De Gans). Hij trad op in Engeland, Duitsland, Zwitserland, Armenie, Bulgarije, Rusland en USA. Flairck speelde een compositie van hem.  Hij speelde de openingstune van de film Pascali' s Island (USA). Zijn muziek is op 20 cd's te horen.

David van Aalderen (zang, multi-instrumentalist) is allround muzikant. Hij maakte deel uit van De Tafel van Timbila en van Studio Yens & Yens. Hij componeerde en produceerde muziek voor Thieu Boermans, Scapino Ballet, Connie Janssen Danst, DansWerkPlaats Amsterdam en Arie de Mol. Hij speelde o.a bij het Volksoperahuis, Els Inc. en Cirque Magnifique.
Janneke Franke (zang, viool) studeerde aan het Conservatorium (vooropleiding) en voltooide de Theateracademie. Ze is werkzaam als (uitvoerend) theatermaker en muzikant. Ze werkte o.a voor Theater Artemis, The Lunatics, De Bloeiende Maagden en Intorno Opera. Speelde op festivals als Oerol, Internationaal Gipsyfestival, Singapore Arts Festival en Theaterfestival Boulevard

Koen de Gans (saxofoon)
richt zich vooral op Oost-Europese muziekstijlen en speelde bij verschillende formaties (oa Gospodar, Waarschuwing voor de Scheepvaart, Scheffer, Bont & De Gans). Hij trad op in Engeland, Duitsland, Zwitserland, Armenie, Bulgarije, Rusland en USA. Flairck speelde een compositie van hem.  Hij speelde de openingstune van de film Pascali' s Island (USA). Zijn muziek is op 20 cd's te horen.
Vincent den Hengst (slagwerk) speelde in diverse reggae- en dubstepbands. Naast drummer bij Scheepskameel is hij studio-drummer bij Fremdtunes en heeft hij zijn eigen studio. Hij speelt regelmatig met Streetbeat Pete en dat was te horen bij DWDD en op radio 3 FM. Ook is hij Nederlands kampioen Tai Chi.